Trafika Slobodne Dalmacije

Za korištenje trgovine Registrirajte se / Prijava

Uvjeti prodajeOpći uvjeti prodaje putem internet trafike SLOBODNE DALMACIJE d.d.U smislu općih uvjeta prodaje, Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje i plaća proizvod te uslugu dostave proizvoda, posredstvom internetske stranice.

Prihvaćanjem općih uvjeta prodaje Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban, te da ne postoje nikakve poznate mu zapreke naručivanju i kupnji proizvoda, tj. za kupnju putem internetske prodaje.

Prodaja proizvoda započinje odabirom artikla iz ponude internetske prodaje, registracijom i prolaskom kroz proces narudžbe. Po primitku narudžbe Slobodna Dalmacija d.d. će elektroničkim putem u obliku e-pošte obavijestiti Kupca o tome da je narudžba zaprimljena.

Proces naručivanja

Proizvodi se naručuju selekcijom ponuđenih parametara vezanih uz artikl, odabirom ikone „Moja košarica“ te popunjavanjem elektronskog formulara.

Cijene u katalogu vrijede za plaćanje putem kartica. Vaša trenutna narudžba prikazana je na stranici "Moja košarica“. Na toj stranici prikazani su detaljni podaci o artiklu, količini i cijeni. Promjenom količine automatski se mijenja i cijena.

U slučaju da naručeni proizvod nije raspoloživ na skladištu, Slobodna Dalmacija d.d. će obavijestiti Kupca da proizvod trenutačno nije raspoloživ, te mu vratiti naplaćeni iznos.

Reklamacije

Slobodna Dalmacija d.d. jamči za sve proizvode kupljene posredstvom internetske stranice. Reklamacije na proizvod mogu se ostvariti u roku 7 dana od preuzimanja proizvoda uz predočenje računa za kupnju. Prihvaćaju se reklamacije koje se odnose na mehaničke nedostatke proizvoda, tiskarske greške, krivo ispostavljene narudžbe ili slične greške koje nisu prouzročene krivim manipuliranjem s proizvodom ili neovlaštenom doradom proizvoda. Ako je reklamacija opravdana Kupac može ostvariti pravo na zamjenu oštećenog proizvoda ili povrata novca.

Povrat proizvoda Kupac može izvršiti osobnom dostavom ili paketnom distribucijom. Proizvod koji Kupac vraća mora biti propisno upakiran u ambalažu jer nepropisno zapakirane proizvode ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzeti nego će biti vraćeni Kupcu o njegovom trošku.

Fotografije proizvoda ilustrativne su prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe. SLOBODNA DALMACIJA osobito ističe da vizualni identitet proizvoda prikazan na fotografiji ne mora odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti, pogotovo s obzirom na postavke monitora na računalu Kupca, razlike u percepciji boja kako ih Kupac vidi na zaslonu i sl.

Isporuka proizvoda

Isporuka proizvoda vrši se na naznačenu adresu Kupca uz plaćanje troškova dostave od strane Kupca, prema važećem cjeniku dostave HP-a. Isporuka će biti izvršena u roku od maksimalno 20 radnih dana nakon evidencije uplate Kupca. Proizvod je upakiran na način koji omogućava da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti vizualno i prijaviti ako je uočio vidljiva oštećenja te eventualno odbiti primiti oštećenu pošiljku.

Izjava o privatnosti i zaštiti povjerljivih podataka

Slobodna Dalmacija d.d. izjavljuje da se osobni podaci kupca smatraju poslovnom tajnom te se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Kupac u svakom trenutku može pristupiti svojim podacima, promijeniti pristupnu lozinku ili vlastite opće podatke.