Trafika Slobodne Dalmacije

Za korištenje trgovine Registrirajte se / Prijava

Plaćanje i zaštita podataka

Prilikom kupnje naših proizvoda u internet trafici, moguće je plaćanje karticama American Express, MasterCard, Visa i Diners.
Za autorizaciju i naplatu kreditnih kartica koristimo WSPAY sustav za autorizaciju kartica u realnom vremenu, koji se brine o tajnosti i sigurnosti vaših podataka.

WSPAY sustav koristi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka (3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce)... VIŠE

      

Pitanja i odgovori

Što je Internet trafika?

Internet trafika je on-line trgovina Slobodne Dalmacije, gdje se možete pretplatiti na naša on-line izdanja ili kupiti ponuđene proizvode.

Koji su načini plaćanja?

Plaćanje je moguće putem slijedećih kreditnih kartica:

  1. American Express
  2. Eurocard Mastercard
  3. Visa
  4. Diners

Kako se vrši autorizacija kartice?

Nakon potvrde Vaše narudžbe (nakon pritiska tipke "POTVRDI NARUDŽBU") otvara se forma za upis vaših podataka sa kartice, te se u realnom vremenu vrši autorizacija. Nakon uspješne autorizacije, dobivate obaviijest na ekranu i putem emaila.

Koji su uvjeti i rokovi dostave korisnički podataka za on-line časopise?

Nakon svake uspješne autorizacije Vaše kartice, upravo vi sami aktivirate on-line pretplatu i odabirete korisničko ime i lozinku, stoga odmah možete početi čitati odabrano izdanje.

Kolika je sigurnost čuvanja podataka sa kreditne kartice?

Za autorizaciju i naplatu kreditnih kartica koristimo WSPAY sustav za autorizaciju kartica u realnom vremenu, koji se birne o tajnosti i sigurnosti vaših podataka.
WSPAY sustav koristi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka (3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce) , sigurnost podataka na stranicama za plaćanje osigurana je korištenjem Secure Socket Layer (SSL) sigurnosnog protokola sa 128 bitnom enkripcijom podataka, dok se brojevi kartice ne čuvaju unutar sustava.

Zaboravili ste odabrati korisničko ime i lozinku i niste aktivirali vašu on-line pretplatu?

Ukoliko ste zaboravili odabrati korisničko ime i lozinku i niste aktivirali vašu on-line pretplatu, obratite se našj službi pretplate:

Služba pretplate:
e-mail:pretplata@slobodnadalmacija.hr
tel: +385 21 352 667
fax: +385 21 352 664

Da li postoje drugi oblici plaćanja ?

Da. Za sve druge oblike plaćanja ili dostave tiskovina, obratite se direktno našoj službi prodaje.

Služba prodaje:
e-mail:tiraz@slobodnadalmacija.hr
tel: +385 21 352 939, 352 649
fax: +385 21 352 664

Da li cijene uključuju PDV?

Da. Sve cijene uključuju PDV

Država u kojoj se nalazim ne postoji u obrascu?

Ukoliko Vaša država ne postoji u našem obrascu, molimo Vas da nas kontaktirate i obavijestite o tome i mi ćemo je odmah uvrstiti, ili uputite Vašu narudžbu direktno na e-mail: tiraz@slobodnadalmacija.hr.

Da li se moguće pretplatiti na jedno izdanje tjedno ili mjesečno, tiskana izdanja, ili na neke druge oblike pretplate, koji nisu navedeni u Internet trafici?

Za on-line izdanja mogući su samo navedeni modeli pretplate. Za sve druge oblike pretplate na tiskana izdanja, koje želite naručiti obratite se direktno našoj službi prodaje.

Služba prodaje:
e-mail:tiraz@slobodnadalmacija.hr
tel: +385 21 352 939, 352 649
fax: +385 21 352 664

Reklamacije?

Prije prijave reklamacije molimo vas pročitajte naše uvjete prodaje OVDJE>>.

Služba prodaje:
e-mail:tiraz@slobodnadalmacija.hr
tel: +385 21 352 939, 352 649
fax: +385 21 352 664