Trafika Slobodne Dalmacije

Za korištenje trgovine Registrirajte se / Prijava

Izjava o privatnosti

Slobodna Dalmacija d.d. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne i osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka.

Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Slobodne Dalmacije d.d. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Način plačanja i zaštita podataka

Prilikom kupnje naših proizvoda u internet trafici, moguće je plaćanje karticama American Express, MasterCard, Visa i Diners.

Za autorizaciju i naplatu kreditnih kartica koristimo WSPAY sustav za autorizaciju kartica u realnom vremenu, koji se birne o tajnosti i sigurnosti vaših podataka. WSPAY sustav koristi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka (3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce) , sigurnost podataka na stranicama za plaćanje osigurana je korištenjem Secure Socket Layer (SSL) sigurnosnog protokola sa 128 bitnom enkripcijom podataka, dok se brojevi kartice ne čuvaju unutar sustava.

Razmjena osjetljivih podatka (npr. brojevi kartica) između WSPAY sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem privatne mreže koja nema pristup na Internet i potpuno je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Djelatnici Slobodne Dalmacije ni u jednom trenutku nemaju pristupa broju vaše kreditne kartice te im je dostupan samo broj autorizirane transakcije. U mogućnosti su transakciju naplatiti u cijelom iznosu ili istu otkazati.

  •   American Express - Jamstvo sigurne online kupnje
  •   Master Card SecureCode
  •   Verified by Visa